PERHATIAN!! Yang jenguk blog ni terima kasih. Jangan lupa tinggal kan jejak di LINK-Kiss kat bawah ni.. Untuk tanyaan sila ke SCREAM&SHOUT area. TQ n Bonjour!! :*

❤Link_KissKiss❤

Sunday, March 2, 2014

HaMpA


Hi, ASSALAMUALAIKUM.. Okey mcm tajuk kat ats adalah HAMPA.. Apa yg aku hampa sangt ni? Any idea? Okey story die bermula di SMK JELAPANG JAYA. Aku rapat ngan sorang minah ni tpi bukn aku la kwn bek nya.. Ramai org seng rapat dengan die n die sngt mesra.. Die nya nama S. Die adalah teman belajar aku and kami sama2 belajar antara subjek nya dlm math and add math. Kami discuss bersama n cari jawapan bersama. AKU RINDU KAU S! Ingat lagi x jnji ko kt aku? Ko nk sambung belajar mcm aku kan? Kau pernah ckp aku lah org g dorong kaw sambung belajar kan? Tpi kenpa ko berhenti dekat situ? Ko da sambung belajar ke? aku lame x kol ko kan? sejak hp dG ko rosak . Kalo x hari2 aku kol ko kan. Citer tentang kisah aku, kisah kau aku dengar tpi sekarang kita da jauh sangt. Aku rindu kau sangt pikah! Kol la aku.. "harapan mungkin x akan sampai" . Aku sekarng lagi jauh dari kaw.. Family aku da pindah ke seremban. Dlm umo aku ni skrg aku nk duk umah ko kt ipoh tu agak susah la.. Coz jauh. Aku boley je dtg tnpa pengetahuan mereka pika. Demi kaw.. Jnji kaw kt aku. Aku teringin sangt ko smbung belajar. Mmng ko ada mslh keluarga, mslh kewngn suma. Tpi aku sama mcm kaw kan? Ko taw aku keja smbil belajar sbb aku x nk susah kan mk bpak aku. Satu lgi nk bukti kan pada org yg x percy keja smbil belajar boleh kecundang dlm pelajaran. Bukan nk bngga tapi aku x pernah gagal. Aku dpt 3.0 keatas. Percya la ckp aku dlm idop ni semua ad piihan. Nak dengan Xnak jer.. Kalo ko tekad x nk study, hmm aku x ley nk paksa ko. Sbb kalo xda niat nk belajar x kn berjaya dlm belajar. Ohya, aku pernah cita2 kan nk belajar smpai degree semua. I gonna do it.. 

No comments :